آشنایی با خاصیت سیب زمینی
Register

اگر این اولین بازدید شما از انجمن است لطفاً روی دکمه ثبت نام کلیک کنید ، تا بتوانید درون انجمن پست ارسال کنید . در غیر این صورت ثبت نام کنید . مراحل ثبت نام بیشتر از 2 دقیقه وقت شما را نخواهد گرفت .

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Linked In Flickr Watch us on YouTube My Space Blogger
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2






Like Tree1Likes
  • 1 Post By kafi

موضوع: آشنایی با خاصیت سیب زمینی

  1. #1
    کاربر انجمن
    امتیازها: 21,175, سطح فعلی: 63
    امتیازها: 21,175, سطح فعلی: 63
    درصد طی شده از سطح فعلی : 50%,
    میزان امتیاز صعود به سطح بالا : 325
    درصد طی شده از سطح فعلی : 50%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا : 325
    فعالیت کل : 0%
    فعالیت کل : 0%
    دستاوردها:
    دارای سه دوستTagger First Classکاربر 10000 امتیازهکاربر یک ساله
    kafi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    2,483
    امتیازها
    21,175
    درجه
    63
    تشکر
    703
    تشکر شده 966 بار در 668 ارسال
    حالت من
    Ghamgin

    آشنایی با خاصیت سیب زمینی

    بسیاری از مردم اگرچه فراوان سیب زمینی مصرف می کنند، اما آشنایی اندکی با آن دارند؛ آن قدر که در باورهایشان سیب زمینی را بی بخار و بی خاصیت می دانند!


    یا وقتی با سیب زمینی هایی به رنگ قهوه ای، قرمز، بنفش و سفید مواجه می شوند، متعجب می شوند و می پرسند: «سیب زمینی است؟!» بنابراین خوب است بدانید:

    ▪ بیش از ۹۰ نوع سیب زمینی با طعم، اندازه، رنگ و استفاده های متفاوت در جهان وجود دارد.

    ▪ منبع عظیمی از نشاسته، پتاسیم، ویتامین ث و کلسیم است. درصدهایی از ویتامین b۶، مس، منگنز و بسیاری مواد و عناصر مفید دیگر هم دارد.


    ▪ بخش اعظم پروتئین، ویتامین ث و بویژه فیبر آن در پوست و بخش نزدیک پوست ذخیره شده است. به همین سبب بهتر است همراه با پوست پخته و مصرف شود.


    ▪ به جای جدا کردن پوست، آن را با برس زیر آب بشویید. اگر این شیوه را دوست ندارید و سیب زمینی را پوست می گیرید، لایه ای بسیار نازک از آن را جدا کنید.


    ▪ بهترین شکل مصرف آن تنوری است با کالری اندک و فواید بیشتر، بعد آب پز و بعدتر و بدتر هم سرخ کرده یا همان خلالی با کالری بسیار زیاد و فواید کمتر.


    ▪ در خرید آن دقت کنید که سفت، با پوستی صاف و به رنگ زرد طلایی یا خاکی باشد، مرطوب نباشد، جوانه و زوائد و ضایعات نداشته باشد؛ و مهم تر از همه قسمت های سبزرنگ (که سمی است) در هیچ جای آن دیده نشود.


    ▪ جوانه یا قسمت های سبز، سمی به نام آلکالوئید تولید می کند که سبب فشار خون، تنگی نفس، سردرد و اسهال شده، اگر زیاد مصرف شود نقیض بی بخاری خود را با ایجاد مسمومیت نشان می دهد! در آشپزخانه مدام آنها را بررسی کنید تا اگر جوانه زده یا سبز شده است، این قسمت ها را جدا کنید.


    ▪ سیب زمینی های نرم و چروک نخرید، زیرا مانده است و بخش زیادی از فیبر و مواد مغذی خود را از دست داده است.


    ▪ دقت کنید فروشنده آنها را نشسته باشد. برای نگهداری فقط خاک آن را بگیرید. تا نزدیک ترین زمان پخت هم آن را نشویید، چون لایه محافظش را از دست می دهد و زودتر خراب و فاسد می شود.

    ▪ بهتر است در خاک رس نگهداری شود، اما اگر به گلدان و خاک دسترسی ندارید، در جای خشک، خنک و بخصوص تاریک نگاهشان دارید. نور و بویژه نور آفتاب باعث خرابی زودتر و نیز تولید سم در آن می شود.


    ▪ هیچ گاه آن را در یخچال یا فریزر نگذارید، زیرا سبب تبدیل نشاسته به قند و تغییر طعم و مزه آن می شوید.


    ▪ از نگهداری سیب زمینی و پیاز در کنار هم (بخصوص اگر خودتان فروشنده سیب زمینی و پیازید) خودداری کنید؛ زیرا این کار به تولید گازی منجر می شود که خرابی و فساد زودتر هر دو محصول را در پی دارد.


    ▪ سیب زمینی، ادرارآور است و مفید برای کلیه و مثانه. آنزیم هایی برای التیام زخم معده دارد. پوره پخته آن برای تسکین ورم های خارجی و پوره خام آن برای سوزش و سوختگی های جزئی التیام بخش است. پوره خام آن اگر به صورت استریل روی پلک گذاشته شود، ورم را می خواباند.

    alireza22 likes this.
    جهنم خالیست چون همه دیوها اینجا هستن
    کاربر مقابل از kafi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: alireza22 (09-13-2012)

  2. #2
    کاربر انجمن
    امتیازها: 146,278, سطح فعلی: 100
    امتیازها: 146,278, سطح فعلی: 100
    درصد طی شده از سطح فعلی : 0%,
    میزان امتیاز صعود به سطح بالا : 0
    درصد طی شده از سطح فعلی : 0%, میزان امتیاز صعود به سطح بالا : 0
    فعالیت کل : 6.0%
    فعالیت کل : 6.0%
    دستاوردها:
    دارای سه دوستکاربر حرفه ای و فعالTagger First Classکاربر 50000 امتیازهRecommendation Second Class
    افتخارات:
    تگ زننده حرفه ای
    alireza22 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2012
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    31,712
    امتیازها
    146,278
    درجه
    100
    تشکر
    7,384
    تشکر شده 13,518 بار در 7,308 ارسال
    حالت من
    Ghamgin
    مرسی قربونت برم الهی خواهر.........
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]




    [Only registered and activated users can see links. ]


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کسانی که از این موضوع دیدن کرده اند : 0

You do not have permission to view the list of names.

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
اکنون ساعت 02:12 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.
Powered by vBulletin® Version 4.2.0
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
SEO by vBSEO 3.6.0
فارسی سازی توسط وی بی ایران